Kokouspalvelut

 

Harjulasta löydät eri kokoisia kokoustiloja läheltä keskustaa. Kaikista kokoustiloistamme löytyy langaton internet-yhteys, muu varustus vaihtelee huoneesta riippuen. Harjula-keskuksen tiloissa olevasta Ravintola Koivusta voi tilata kokousta varten tarjottavat. Kahvila Kielosta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Rakennuksesta löytyy myös liikuntasali, kuntosali ja sauna- ja allasosasto, jotka tarjoavat mukavan rentoutumisen, esimerkiksi kokouksen päätteeksi. Näistä palveluista perimme erillisen maksun. Katso tarkemmat yksityiskohdat kokoushuoneiden esittelystä.

Kokouspaikan keskeinen sijainti takaa, että Harjulaan on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. Lisäksi Harjulan läheisyydestä löytyy kokousvieraille useita pysäköintimahdollisuuksia.

Harjulan kokouspalvelut voi varata netissä

Kokousvarausten tekeminen on nyt helppoa. Voit varata meiltä pelkän tilan tai koko paketin; mukaan lukien ruokailut ja taukoliikunnan. Näet hinnat ja saatavuuden kokouspaikoista ja voit tehdä joko suoran varauksen tai pyytää tarjousta. Hakutulossivulla sinun on helppo suodattaa olennaiset tarvikkeet ja palvelut kokouspaikkojen joukosta, jotta näet vain sinulle sopivat tilat yhdestä näkymästä.

 

Syksyn 2019 aikana palveluun lisätään myös maksuominaisuus, joten tilojen ja tarjoilujen varaaminen on entistä vaivattomampaa.

Valmiit paketit

Lisäpalvelut kokouksiin
Kokoustilat

Kokoustiloistamme löytyy

datatykki
valkokangas
fläppitaulu
äänentoisto (Harjula- sali)
tietokone (tarvittaessa)
Wifi

Voit tarkistaa heti onko meillä tilaa!

Harjula-Mainos

Marjo Varonen

044 7725 007
marjo.varonen(a)harjulan.fi
mainosmyynti(a)harjulan.fi

Virkistys- ja liikuntapalvelut, kokouspalvelut

Hanna Heikkinen

050 563 0158
hanna.heikkinen(a)harjulan.fi
tyky(a)harjulan.fi
liikunta(a)harjulan.fi

Harjulan Setlementti ry

 Y-tunnus: 0149617-5

Harjulankatu 7, 15150 Lahti

03 8725130

harjulan.fi

harjulanyrityspalvelut.fi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle