top of page

Tilaus- ja peruutusehdot

 

Ravintola- ja kokouspalvelut yrityksille ja yhdistyksille


Peruutus tilavuokrissa
Tilausvahvistuksella vahvistettu kertaluonteinen kokouspalvelu ja/tai tilavuokraus voidaan peruuttaa ilman ehtoja ja korvauksia vähintään 14 vrk ennen vuokrausajankohtaa, silloin kun kokoustilaisuuteen ei sisälly ruokatarjoilua. Mikäli peruutus tapahtuu 7-14 vrk ennen vuokrausajankohtaa, pidättää Harjulan ravintolapalvelut oikeuden periä tilaajalta toimistokulut 50 €. Alle 7 vrk tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan toimistokulujen lisäksi 50 % vuokrasta.
Jos kyseessä on jatkuva tilojen vuokraus (4 – kertaa), voidaan tilausvahvistuksella vahvistettu tilojen vuokraus peruuttaa ilman ehtoja ja korvauksia vähintään 14 vrk ennen ensimmäistä vuokrausajankohtaa, silloin kun siihen ei sisälly ruokatarjoilua. Mikäli peruutus tapahtuu 7-14 vrk ennen ensimmäistä vuokrausajankohtaa, pidättää Harjulan ravintolapalvelut oikeuden periä tilaajalta toimistokulut 50 €. Jatkuvan tilojen vuokrauksen peruuntuessa kesken tilausvahvistuksella vahvistetun vuokrausajan, peritään peruutuksen ajankohdasta riippuen vähintään 50% tilausvahvistuksen loppusummasta toimistokulun lisäksi.

Peruutus ravintolapalveluissa
Tilausvahvistuksella vahvistettu kokoustarjoilu voidaan peruuttaa ilman ehtoja ja korvauksia vähintään 14 vrk ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu 7-13 vrk ennen tilaisuutta, pidättää Harjulan ravintolapalvelut oikeuden periä tilaajalta tilausvahvistuksessa määritellystä hinnasta 30 %. Mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen tilaisuuden määräajankohtaa, pidättää Harjulan ravintolapalvelut oikeuden periä tilaajalta 50 % tilausvahvistuksen loppusummasta.


Muut ehdot
Harjulan ravintolapalvelut pidättää oikeuden korvata tilauksessa sovittu ruokalaji ilman erillistä ilmoitusta toisella vastaavalla ruokalajilla sellaisessa tilanteessa, jossa ruokatukku ei pysty toimittamaan tilattuja aineksia.
Harjulan Setlementti ry ei vastaa uima-allas- ja saunaosaston valvonnasta silloin kun asiakas vuokraa uima-allas- ja saunaosaston omaan käyttöönsä yksityistilaisuutta varten. Harjulan Setlementti ry ei vastaa Juhlapalvelun asiakkaiden vakuutusturvasta. Asiakas huolehtii itse vakuutusturvastaan. Muista ehdoista sovitaan tilausvahvistuksessa.


Laskutus
Tilaisuudesta laskutetaan etukäteen ilmoitetun henkilömäärän mukaan. 
Maksuehto: 10 päivää netto, yliaikakorko 10%. 
Jos tilauuden arvo on alle 200 € se laskutetaan kokonaisuudessaan ennen tilausta. Jos tilauksen arvo on kokonaisuudeltaan suurempi, laskutetaan tilausvahvistuksen yhteydessä 15 % ja loput tilaisuuden jälkeen. 

 

 

bottom of page