top of page

Liikunta 

 

Järjestämme Harjula-keskuksessa paljon erilaista tyky-toimintaa liikunnan muodossa yrityksille, yhdistyksille sekä erilaisille ryhmille. Mahdollisuus liikuntaan niin kertaryhmänä kuin kausitoimintana. Tyky-toiminnan lisäksi meiltä löytyy kattava tarjonta virkistystoimintaa, josta voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukainen virkistyspäivä. 

 

Liikutavaihtoehtoina löytyvät kuntosali, ohjattu kunto- tai vesijumppa. Ohjattuihin kuntojumppiin tarjolla monipuolinen kattaus nykyaikaisia liikuntalajeja muun muassa Retro Aerobic, Zumba, kahvakuula, Gymstick, kehonhallinta, venyttely-rentoutus, pilates, jooga sekä ladylatino.

Erilaisten liikuntaryhmien lisäksi vuokraamme liikuntatiloja koko kaudeksi tai lyhyemmiksi ajanjaksoiksi. Liikuntatilojen lisäksi mahdollisuus vuokrata myös muita tilojamme ja yhdistää liikunnan kylkeen kokouspalvelut tai suunnitella liikunnallinen saunailta. Katso lisää liikuntatilojen vuokrauksesta tästä.

Perinteisten maksutapojen lisäksi meillä käyvät maksuvälineinä myös Edenred, ePassi sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

jooga, liikunta, pilates, ryhmäliikunta, tyky päivä, tyhy päivä
vesijumppa, uinti, allas, uima-allas, tyhy päivä, tyky päivä
jumppapallo, harjula-sali, jumppa, kuntojumppa, liikunta, ryhmäliikunta, tyky päivä, tyhy päivä
bottom of page